onsdag 24 september 2008

Nollställning av Honor i Expansionen WotLK.

Eyonix har tillkännaget att alla “Honor points” och Marks kommer att rensas och nollställas när expansionen WotLK går Live. Dock så verkar det som att de ska kompensera med att lägga till nya saker man kan köpa för sin honor i nästa uppkommande patch. Ni kan läsa om detta HÄR!

For those with unspent honor points prior to the release of the expansion, we will be offering a few upgrades and special rewards in next content patch solely for purchase via the honor system.

Är faktiskt lite nyfiken på vilka de här ”special rewards” är för något. Kanske är det nya mounts, pets, tabards eller hoppas hoppas S3 föremål? Muhaha. Hade varit kul att köpa ett S3 svärd till min warrior. Så som det ser ut nu så har jag inte speciellt mycket sparade Honor points eller Battleground Marks. Surt för alla dem som tänkt spara Honor till 80 och sedan köpa en massa kul pvpgear. Blizzard sätter stop för de planerna.

1 kommentar:

Jaak sa...

detta är inte längre sant - de kommer inte att nollställa honorsystemet. Det kommer istället låta folk behålla sin honor, men höja priserna så att 75k honor inte är så mkt...