måndag 14 juli 2008

Netherwing: Honored quests

Stand Tall, Captain!: 500 Rep.
Då man når Honored får man en trinket Captain's Badge av Overlord Mor'ghor.

The Soul Cannon of Reth'hedron: 500 Rep.
För att klara av det här uppdraget krävs det att du lämnar in följande:
- Felsteel Bar x2.
Köp på AH eller ta hjälp av en miner.
- Adamantite Frame x1.
Köp hos Qiff i Area 52 i Netherstorm. Tyvärr så är både adamantite frame och khorium power core sällsynta föremål hos Qiff. Det är oftast bättre att bara köpa föremålen på AH eller ta hjälp av en engineerer.
- Khorium Power Core x1.
Köp hos Quiff i Area 52 i Netherstorm eller ta hjälp av en engineerer.
- Flawless Arcane Essence x1.
Prata med Sar’this i Terokkar Forest. Han säger till dig att följa med honom på en liten promenad och slå ner några elementarer (water, fire, air & earth). Efter detta är essencen din.

Subdue the Subduer: 500 Rep.
Followup till The Soul Cannon of Reth'hedron. Ta dig till twilight portal i Nagrand 09:42. Där hittar du en stor röd demon vid namn Reth'hedron the Subduer och en massa deathsworn orcs. Målet med det här uppdraget är att få den stora röda demonen att gå in i portalen och försvinna. Det görs enklast genom att slå på soul cannon på honom när han är så nära portalen som möjligt. Sedan flyttar man sin karaktär bakom den högra portalpelaren.


Medan man står där är man ”out of sight” för demonen och han står helt enkelt still och låter sig långsamt nötas ner. När han näst intill inte har något liv kvar går han in i portalen och säger några sura ord.

Disrupting the Twilight Portal: (daily) 500 Rep.
Det här uppdraget genomförs också vid twilight portal i Nagrand. Det går ut på att slå ihjäl 20 stycken fellsworn orcs. Det är enklast att ställa sig så nära själva portalen som möjligt och ge sig på de orcs som står i närheten av den.


Där är det nämligen ingen risk att man får någon stor elite ogre på sig + att de oftast kommer en och en när man slår på dem. Vilket gör det betyligt enklare.

Earning Your Wings...: 3200 Rep.
X startar 6 stycken olika lopp som ökar i svårighetsgrad beroende på motståndare. Loppen går ut på att följa med de 6 andra flygarna och hålla samma hastighet som dem. Det låter kanske enkelt. Men motståndarna skjuter diverse raketer i syfte att slänga av en från sin drake. Det är rekommenderat att ta av sig all sin utrustning som kan förlora ”durability” eftersom det oftast tar några försök och några dödsfall innan man klarar ett lopp. På detta sättet sparar man en hel del guld i reperationskostnad. Loppen är följande:

1. Dragonmaw Race: The Ballad of Oldie McOld: 350 Rep.
2. Dragonmaw Race: Trope the Filth-Belcher: 350 Rep.
3. Dragonmaw Race: Corlok the Vet: 500 Rep.
4. Dragonmaw Race: Wing Commander Ichman: 500 Rep.
5. Dragonmaw Race: Wing Commander Mulverick: 500 Rep.
6. Dragonmaw Race: Captain Skyshatter: 1000 Rep.

När man har klarat av Captain Skyshatter blir man inte bara belönad med reputation och guld utan man får även en fin trinket vid namn Skybreaker Whip som ger ”+10% mount speed”.

Inga kommentarer: