fredag 11 juli 2008

Netherwing: Grind grind grind!

Att skaffa sig reputation med olika grupper i spelet kan vara oerhört segt ibland. Men belöningar lockar spelare till att lägga ner de timmarna som krävs för att få ta del av dem.
Netherwing reputation är i alla fall möjligt att skaffa sig utanför instancer eller raider. Vilket gör det något lättare för dem som väl bestämt sig att nå exalted. Man behöver inte förlita sig på andra spelare. Utan enbart hoppas på att de som är ute på samma resa är vänliga och inte bestämmer sig för att försvåra det för en. Detta gäller främst på pvp servrar då spelare från fiendefractionen kan få för sig att med några väl avvägda slag få en till att skrika av frustration.

Mitt grindande går framåt. Nästan snabbare än jag tänk från början. Tyvärr har jag nu nästan gjort alla uppdrag som inte är dailys. På revered läggs nämligen inte många uppdrag till i daily-quest högen. Vilket är synd. Lär ta betydligt längre tid att ta sig från revered till exalted än från normal till revered. Eller ierförsig. Man har ju några fler dailys att göra nu än man hade på normal och friendly. Men men. Det lär ta lång tid oavsett.

Netherwing: Honored: 5675/12000

Inga kommentarer: