torsdag 10 juli 2008

Netherwing: Neutral quests

A slow death: (daily) 250 rep.
Först måste man bege sig iväg till att samla 12 stycken fel glands som droppar av de flesta djuren i Shadowmoon valley. När man samlat ihop dem ska man flyga tillbaka och använda Yarzill's Mutton i närheten av arbetande dragonmaw peons.

The Not-So-Friendly-Skies: (daily) 250 rep.
Den här questen är något jobbig för en retribution paladin då karaktären saknar avstånds vapen eller avståndsfärdigheter för att pulla NPCs. Det enda ställena som drakarna ”dragonmaw transporters” kommer nära nog att det är möjligt att pulla dem med en judgement är vid 71,9:75 och 74,7:76,7.

Netherwing Crystals: (daily) 350 rep.
För att klara uppdraget behöver man 30 stycken netherwing crystals. Upptäckte att crystallerna droppade av i stort sett alla monster i gruvan. Vilket är smidigt när man når friendly.

Nethercite Ore / Netherdust Pollen / Nethermine Flayer Hide: (daily) 250 Rep.
Om man har mining, herbalism eller skinning får man ytterligare en dailyquest att roa sig med.

The Great Netherwing Egg Hunt: (repeatable) 350 rep för första ägget sedan 250 rep per ägg.
Netherwing eggs kan man hitta istort sett överallt där man har sin dragonmaw-illusion. Det som är bra med det här questet är att man kan lämna in hur många ägg som helst under samma dag. Så har man turen på sin sida kan man skaffa sig en del extra reputation per dag genom äggen.

A Job Unfinished...: 250 Rep
X droppar Y som startar uppdraget. X är ganska svår och att sola honom är inte att rekomendera. 2-3 personer är att föredra. Det gäller bara att rensa monstren runt omkring honom. Han fearar närmligen och det är inte speciellt kul att få fler monster på sig under striden.
När man väl fått questet så ska man utplåna 1 XX och 10 YY. XX.

Inga kommentarer: