fredag 25 juli 2008

Hybrider!

Shamanen ska tydligen genom gå en förändrig i hur deras AP ska räknas.
Nuvarande 1Str ger 2AP ersätts med 1Str och 1 Agi ger 1AP var, vilket kommer att medföra att Agi kommer att bli den stat man kommer satsa mest på. Med en ny talent, Mental Dexterity, kommer man också att kunna tillgodoräkna ens Int till AP ( 1Int ger 1AP)

Känns faktiskt som en bra förändring, verkligen mer passande till en shaman, och det känns mer meningsfullt att ta +Int items utan att det ska påverka ens AP negativt. På det hela taget känns det som att Blizz försöker göra den hybrid av shamanen som den ska vara. Och med tanke på denna rad hämtat ur Beta patch notes, ”Hit Rating, Critical Strike Rating, and Haste Rating now modify both melee attacks and spells” känns hybridklasserna mer levande än på länge! Men visst ska man inte ropa hej(!) för tidigt, men jag kan inte hjälpa att känna lite optimism. :)

1 kommentar:

Niz sa...

Det kommer absolut bli mycket spännande att se vilka förändringar Blizzard kommer genomföra till expansionen. Jag hoppas såklart verkligen att de ska ta och fixa till Paladinen så att deras träd fungerar bättre än de gör nu. Än så länge så imponerar inte Holyträdet speciellt mycket. Däremot så ser Retributionträdet helt okej ut. Men det lär antagligen bli en hel del förändringar hos alla klasser innan expansionen släpps till försäljning. /Niz